Uhm, konfektkager.
Konfektkager
Bund:
250 g mel
2 tsk bagepulver
360 g brun farin
80 g kokosmel
80 g havregryn
250 g smeltet smør
Bland alle ingredienserne godt sammen. Pres blandingen i en form (23 x 33 cm), der er beklædt med bagepapir. Den skal trykkes godt sammen. Bages i forvarmet ovn ved 180 grader i ca 10 min.
Fyld:
2 dåser sødet kondenseret mælk (ca 400 g)
2 spsk smør
4 spsk lys sirup
Alle ingredienserne kommes i en gryde. Ved konstant omrøring varmes det op ved svag til moderat varme til blandingen koger, og det koges videre under stadig konstant omrøring i ca. 5 - 10 min., indtil det får en cremet konsistens.
Fordel fyldet på den forbagte bund, og bag det i yderligere 10 min. ved 180 grader.
Herefter afkøles kagen helt.
Chokoladetopping:
200 g mørk chokolade
30 g smør
Chokolade og smør smeltes over vandbad, hvorefter det smøres på den helt afkølede kage. Herefter stilles kagen køligt, og når chokoladen er stivnet, skæres kagen i mindre stykker.
Kagen er fryseegnet, men det kan være en fordel at vente med at komme chokoladen på, til den er tøet op.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar