Deres forholdsvis nyindkøbte maskine, som konstant sprøjter den flydende chokolade ud. Først fyldes formen, herefter rystes den først i ca. 5 sek. med chokoladen i, derefter vendes formen rundt og rystes yderligere ca. 3 sek. Så skrabes den overskydende chokolade af, og formen kommes i køleskabet, efter ca. 5 - 10 min. er den klar til at blive fyldt. Der var 2 maskiner med henholdsvis lys og mørk chokolade.
Der var 2 kasser fyldt med alverdens forme, så det var bare med at gå i krig.
Der bliver arbejdet med at fylde i chokoladerne.
Det er så dagens produktion fra min hånd, lidt over 2,7 kg, så nu er vi klar til julen, vi kan vist godt springe konfektproduktionen over i år:-). Eneste problem er, at det er svært at huske, hvilket fyld der kom i de forskellige chokolader. Og så skulle jeg nok have lavet nogle i ren chokolade til ungerne, det må jeg gøre til næste år;-).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar