En blå og gul prinsessekage
Fødselsdagsbarnet skulle have det første stykke
Kagen var bondekonens chokoladekage, uden noget som helst i, opsmurt med UCF, og pyntet med blå købe- og gul hjemmelavet fondant, og så lige pyntet med lidt gul RI. Fik min mand til at hjælpe lidt med at sprøjte mellem de blå og gule stykker, for det var lidt hårdt for min hånd.
Sikke nogle smukke kager du laver! Jeg er ny til hobbyen og igang med at øve en prinsesseform. Det er dog umuligt for mig at lave en god kage der fylder formen ud. Enten hæver den ikke nok - eller med større portion der hæver nok kommer der et hulrum inde i kagen?! Vil du have ulejlighed med at give din opskrift der passer til prinsesseformen og bageinstruks/tips? Det ville være en KÆMPE hjælp! Mvh Signe
SvarSletHej Signe. Tak for det, det er dejligt at høre, at du synes om mine kager. Desværre har jeg ingen opskrift, der passer præcist til prinsesseformen, der er altid dej tilovers, som jeg så bruger til noget andet. Første gang jeg lavede den, fik jeg fyldt for meget dej i den, så der røg noget ned i det rør der sidder i midten, og anden gang synes jeg ikke jeg fik nok dej i, men fik kagen høj nok alligevel, ved at have 4 lag mousse i den. Så det er nok bare med at prøve sig frem. Næste gang tror jeg, at jeg vil prøve at fylde den op til ca. 5 cm fra kanten, og så se hvordan det går. Jeg har til begge kager brugt en opskrift på bondekonens chokoladekage (Google), og den fungerer fint. Skal lige høre om det er wiltons prinsesseform du har, den har nemlig et rør i midten, som gør at kagen bliver bagt jævnt. Håber det kan hjælpe lidt, ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig igen. Mvh Heidi.
Slet